home
nl en

Ronald M. Beltzer - Adviseur

Ronald M. Beltzer is als adviseur verbonden aan Liber Dock. Hij heeft bijzondere expertise op het terrein van overgang van onderneming, collectief arbeidsrecht (medezeggenschap, cao-trajecten) en (collectief) ontslag, maar beheerst het gehele focusgebied van het kantoor. Hij kan steeds de verbinding maken met het ondernemingsrecht, het insolventierecht en het verbintenissenrecht.

Hij heeft een sterke feeling met de praktijk en weet complexe juridische vraagstukken op een eenvoudige en overzichtelijke wijze over te brengen, getuige ook de vele bedrijven die hem als adviseur inschakelen. Zijn diverse en rijke ervaring als docent (academisch en postacademisch), adviseur van bedrijven en instellingen staat garant voor een brede, genuanceerde en praktische aanpak van juridische vraagstukken.

Hij heeft meer dan 200 publicaties op zijn naam staan, heeft zitting in een aantal redacties van wetenschappelijke en vakbladen op het terrein van het arbeidsrecht, is verantwoordelijk voor de leergang Arbeid, Onderneming & Medezeggenschap (voor (senior) advocaten en bedrijfsjuristen) en is een veel gevraagd spreker op congressen in binnen- en buitenland.