home
nl en

Werkplek

Ons kantoor is uw kantoor

Wij willen graag verbinden en inspireren. Samen met u, als business partners, tot ideeën en oplossingen komen of gewoon een kop koffie drinken. Natuurlijk komen wij graag naar u toe, maar u bent ook altijd van harte welkom aan onze koffiebar. Ook kunt u bij ons werken aan één van de werkplekken of bij ons vergaderen met uitstekende WIFI‐toegang. We hebben twee vergaderruimtes voor circa 6 personen. Deze services bieden wij onze business partners kosteloos aan. Wij zijn uitstekend bereikbaar zowel per OV als per auto.

Klik hier voor de routeplanner in Google Maps
werkplek_schets
Liber Dock - web-2
Liber Dock - web-6
Liber Dock - web-11
Liber Dock - web-13
Liber Dock - web-16
Liber Dock - web-23
Liber Dock - web-26
Liber Dock-web-29

vitaliteit

Om op topniveau en in complexe verandertrajecten te kunnen opereren zijn vitale mensen nodig. Daarom hebben wij een vitaliteitsprogramma ontwikkeld waaraan ook onze business partners deel kunnen nemen. Gezondheid en teambuilding staan centraal. Het programma bestaat wekelijks uit een bootcamp en kent onderdelen gericht op voeding, houding en mentale kracht. Interesse om aan te sluiten bij een training? U bent van harte welkom! Aanmelden kan via sylvia.vanderham@liberdock.com.

 

the making of

Samen bouwen en groeien, grensverleggend en energiek. Dit ziet u ook terug in de werksfeer op ons kantoor. De werkruimtes zijn geïnspireerd op kassen (groei en transparantie). In het midden bevindt zich een flextafel waar zowel medewerkers als business partners kunnen aanschuiven om te brainstormen of te werken.