About Liber Dock

Advocatenkantoor Liber Dock hengelt Simone Schmeetz binnen

Lees hier het artikel op M&A Community, meer kennis, meer deals.

Liber Dock: een thuishaven van vernieuwing

Bekijk het volledige interview hier

Vernieuwend advocatenkantoor Liber Dock opent zijn deuren

AMSTERDAM, 12 maart 2015 – Op 30 maart aanstaande opent Liber Dock, een nieuw advocatenkantoor op het gebied van arbeid, onderneming en medezeggenschap, zijn deuren aan de Oostelijke handelskade in Amsterdam.

Liber Dock is opgericht door Marian van Eck (1970) (voorheen partner bij Boekel De Nerée) en Boudewijn Kanen (1979) (voormalig senior counsel bij Boekel De Nerée). Met een ervaren team zullen zij zich in deze nieuwe samenstelling buigen over juridische en strategische vraagstukken op het vlak van arbeid, onderneming en medezeggenschap. Hierbij ligt de focus op verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, management en commissarissen bij betrokken zijn. De oprichting van Liber Dock staat los van de recent aangekondigde hervormingen binnen Boekel de Nerée.

Marian van Eck, medeoprichtster van Liber Dock: “Na een jarenlange vruchtbare samenwerking zijn wij medio 2014 als team aan de slag gegaan om onze plannen concreet te maken. Na maanden van voorbereiding zijn wij verheugd om vandaag met Liber Dock een vernieuwende aanpak in de advocatuur te kunnen aankondigen. Niet de beperkingen van de wet, maar de ondernemingsdoelstelling van de klant is ons startpunt. Wij geven duidelijk antwoord op vragen zonder in te gaan op alle juridische risico’s die zich misschien kunnen voordoen.”

De kern van het concept van Liber Dock is het samenwerken als business partner met (inter)nationale klanten aan grensverleggende oplossingen. De werkwijze die Liber Dock hanteert is transparant en ieder advies wordt visueel inzichtelijk gemaakt aan de hand van infographics. Liber Dock voegt waarde toe door maatwerk te leveren. Daarnaast is kennisdeling een belangrijk onderdeel van de dienstverlening en worden klanten gefaciliteerd via een kennisportal om hun dagelijkse werkzaamheden makkelijker en kostenefficiënt te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liber Dock
Marian van Eck: 06-29551973
Boudewijn Kanen: 0611904972
www.liberdock.com

Citigate First Financial
Vivian ten Have / Suzanne Bakker
E. Vivian.tenHave@citigateff.nl / Suzanne.Bakker@citigateff.nl
T. 020 – 575 40 10