People

Werken Bij

Liber Dock is een vernieuwend en ambitieus Amsterdams advocatenkantoor. Onze expertise ziet op juridische en strategische vraagstukken op het vlak van Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap; allerlei verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, bestuurders en commissarissen bij betrokken (kunnen) zijn. Het antwoord op meer dagelijkse vraagstukken faciliteren wij ook via een kennisportal voor onze loyale klanten.

Het huidige enthousiaste, getalenteerde team bestaat nu uit acht advocaten, een office manager en een PA Management/Office Support.

Ons businessconcept ziet in de kern op het samen met onze klanten als businesspartner werken aan bij het bedrijf passende oplossingen. De ondernemingsdoelstelling is het startpunt om samen tot een weloverwogen en to-the-point aanpak te komen. Wij maken ons advies visueel inzichtelijk met speciaal voor Liber Dock ontwikkelde infographics of visio's. Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en flexibiliteit proberen wij altijd maatwerk te leveren aan onze businesspartners waarbij de juiste mix van juridische scherpte en economische haalbaarheid samenkomen.

Onze klanten zijn middelgrote en grote, nationale en internationale ondernemingen in verschillende branches. Ook treden wij op voor ondernemingsraden en bestuurders. Wij hebben een goed internationaal netwerk. Kennisdeling en kennisontwikkeling, in nauwe samenwerking met vooraanstaande docenten onder meer uit de universitaire wereld, staan centraal.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via +31202351150  of het contactformulier.

Onze kernwaarden zijn samen bouwen, samen groeien; energiek en grensverleggend. We vinden teamwerk met onze businesspartners en elkaar erg belangrijk. Dat betekent een informele werksfeer waar intervisie, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit, passie voor het werk maar ook vitaliteit centraal staan (o.a. door een wekelijkse bootcamp). Voor het Liber Dock-DNA klik hier.

Wij zijn gevestigd aan het IJ in Amsterdam, in een goed bereikbaar en onderscheidend kantoor.

Liber Dock is altijd op zoek naar talentvolle en ondernemende advocaten met aantoonbare ervaring en belangstelling voor ons expertisegebied. We maken graag (ook ter oriëntatie) kennis met je. Neem contact op met:

Boudewijn Kanen

+ 31 (0)611904972

Marian van Eck

+ 31 (0)629551973

Liber dock is op zoek naar:

Employment & Legal Tech Expert (advocatenkantoor)

Het is voor ons belangrijk als servicegerichte businesspartner op te treden. Liber Dock zoekt een Employment & Legal Tech Expert die de advocatenpraktijk ondersteunt vanuit twee invalshoeken: (1) inhoudelijk op het gebied van het arbeidsrecht (en bij voorkeur ook het pensioenrecht) en (2) door verbetering van (digitale) processen en de ‘customer journey’ als ook de digitale promotie en profilering van het kantoor.

Out of the box en zelfstandig oplossingen kunnen vinden en projecten kunnen beheren en uitvoeren.

Als Employment & Legal Tech Expert krijg je de kans om een belangrijke rol te vervullen bij een modern advocatenkantoor in Amsterdam op een mooie plek in het oostelijk havengebied.

Je biedt essentiële ondersteuning aan advocaten en juridische professionals bij de uitvoering van juridische taken en verantwoordelijkheden. Helpt bij verschillende juridische zaken, waaronder onderzoek, het opstellen van documenten, casemanagement en communicatie met klanten. Draagt actief bij aan het functioneren van de organisatie en een pro-actieve profilering van het kantoor.

Tevens begeleid je als Legal Tech Expert de digitale transformatie van Liber Dock en draagt met de implementatie van technologische innovaties bij aan de structurele verbetering van processen om efficiëntie te verhogen en betere resultaten te behalen.

Je werkt dus nauw samen met een energiek team van 10 personen. Een plek waar je met plezier zult werken!

Jouw baan als Employment & Legal Tech Expert

 Als Employment & Legal Tech Expert houd je je inhoudelijk bezig met o.m.:

 • Voert onderzoek uit naar juridische kwesties, statuten, regelgeving en jurisprudentie om advocaten te ondersteunen bij hun besluitvormingsproces en het voorbereiden van zaken
 • Ondersteunt het team om maatwerk oplossingen voor klantvraagstukken te ontwikkelen
 • Bereidt op verzoek standaard adviezen en brieven voor op basis van casusspecificaties
 • Werkt samen met advocaten om visuals vorm te geven voor klanten, waarbij zowel juridische correctheid als visuele aantrekkelijkheid in acht worden genomen
 • Assisteert bij de voorbereiding en het organiseren van workshops voor klanten.
 • Monitort Nova punten voor advocaten en waarborgt het in-house opleidingsprogramma proactief.

Voor wat Legal Tech betreft draag je bij aan o.m.:

 • het verbeteren van de dienstverlening binnen de organisatie door middel van bijvoorbeeld digitalisering en automatisering;
 • business development door het versterken van de marktpropositie van Liber Dock op gebied van Legal Tech;
 • een uniforme uitstraling van Liber Dock in presentaties, workshops, visuals en online materialen;
 • ondersteuning bij de aanmeldingsprocedures voor de Legal 500 en Chambers Rankings;
 • pro-actieve promotie van Liber Dock via LinkedIn en andere kanalen en ontwikkeling en implementatie van marketing- en communicatie-initiatieven om de zichtbaarheid van Liber Dock te vergroten;
 • houdt de website van Liber Dock up-to-date, zodat deze altijd actueel en relevant is.

Jouw werkplek

 Je wordt onderdeel van een modern advocatenkantoor in Amsterdam, waar een professionele en tegelijkertijd informele cultuur heerst, binnen een gezellig team van 10 personen. Als Employment & Legal Tech Expert werk je samen met de advocaten en de Office Manager en PA Management en zal je een rol spelen bij de ontwikkeling en toekomstbestendigheid van het kantoor. Je hebt een eigen werkkamer.

Heb jij het in je?

Het is van belang dat je proactief kunt denken en handelen. Actie ondernemen en zelfstandig beslissingen nemen is belangrijk voor het soepel laten verlopen van dagelijkse activiteiten. Heldere communicatie is onmisbaar bij de samenwerking met advocaten. Verder hopen we dat jij je energie en frisse ideeën meebrengt voor verdergaande profilering van kantoor en technologische vooruitgang.

 • Uitstekend jurist en minimaal 3 jaar ervaring in het arbeidsrecht
 • Digital savvy (waaronder Ms-Office)
 • Ondernemend
 • Probleemoplossend
 • Commercieel gevoel
 • Zelfstandig
 • Ownership
 • Servicegericht (intern en extern)
 • Het kunnen borgen van vertrouwelijke informatie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goed kunnen samenwerken / collegiaal
 • D&I sensitief

 Wat krijg je ervoor terug?

 We bieden jou op basis van een werkweek van 40 uur (parttime is bespreekbaar), het volgende:

 • Een bruto maandsalaris van EUR 4.166,67 bruto b.v. 40 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en exclusief 7% pensioenbijdrage en 15% bonus potentieel (afhankelijk van kantoorresultaat en persoonlijke targets) en een reiskostenvergoeding.
 • Een leuke, leerzame, inhoudelijk ondersteunende baan met grote betrokkenheid in het reilen en zeilen van het kantoor.
 • Uitstekende primaire- en secundaire
 • Zelfstandige
 • Het werk wordt als uitgangspunt op kantoor verricht. Je hebt een eigen werkkamer. Eén dag thuiswerken is bespreekbaar.

Vacature informatie:

Werkuren per week:           40, 32 of 28 uur
Adres:                                 Jollemanhof 12, 1019GW Amsterdam
Dienstverband:                  Jaarcontract
Startdatum:                        Zo snel mogelijk
Basissalaris:                      € 4.166,67 bruto o.b.v. 40 uur  (€ 4.500 inclusief vakantiegeld)