People

Senior Counsel

Senior Associate

Office Manager

Office Manager

Werken Bij

Liber Dock is een vernieuwend en ambitieus Amsterdams advocatenkantoor. Onze expertise ziet op juridische en strategische vraagstukken op het vlak van Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap; allerlei verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, bestuurders en commissarissen bij betrokken (kunnen) zijn. Het antwoord op meer dagelijkse vraagstukken faciliteren wij ook via een kennisportal voor onze loyale klanten.

Het huidige enthousiaste, getalenteerde team bestaat nu uit acht advocaten en twee office managers.

Ons businessconcept ziet in de kern op het samen met onze klanten als businesspartner werken aan bij het bedrijf passende oplossingen. De ondernemingsdoelstelling is het startpunt om samen tot een weloverwogen en to-the-point aanpak te komen. Wij maken ons advies visueel inzichtelijk met speciaal voor Liber Dock ontwikkelde infographics. Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en flexibiliteit proberen wij altijd maatwerk te leveren aan onze businesspartners waarbij de juiste mix van juridische scherpte en economische haalbaarheid samenkomen.

Onze klanten zijn middelgrote en grote, nationale en internationale ondernemingen in verschillende branches. Ook treden wij op voor ondernemingsraden en bestuurders. Wij hebben een goed internationaal netwerk. Kennisdeling en kennisontwikkeling, in nauwe samenwerking met vooraanstaande docenten van de Universiteit van Amsterdam, staan centraal.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via +31202351150  of het contactformulier.

Onze kernwaarden zijn samen bouwen, samen groeien; energiek en grensverleggend. We vinden teamwerk met onze businesspartners en elkaar erg belangrijk. Dat betekent een informele werksfeer waar intervisie, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit, passie voor het werk maar ook vitaliteit centraal staan (o.a. door een wekelijkse bootcamp). Voor het Liber Dock-DNA klik hier.

Wij zijn gevestigd aan het IJ in Amsterdam, in een goed bereikbaar en onderscheidend kantoor. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid.

Liber Dock is altijd op zoek naar talentvolle en ondernemende advocaten met aantoonbare ervaring en belangstelling voor ons expertisegebied. We praten graag met je. Neem contact op met:

Boudewijn Kanen

+ 31 (0)611904972

Marian van Eck

+ 31 (0)629551973

Liber dock is op zoek naar:

Legal Assistant

Wij zijn op zoek naar een legal assistant met affiniteit met arbeid, onderneming en medezeggenschap voor de duur van 4 maanden (2 of 3 dagen per week). Wij zoeken een 3e of 4e jaars rechtenstudent aan een Nederlandse universiteit. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een ‘must’.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform waarbij veel ruimte is voor kennisontwikkeling en goede begeleiding. We houden van diversiteit en karaktervolle collega’s. We hebben een professioneel vitaliteitsprogramma (o.a. een wekelijkse bootcamp).

Kortom, ben jij een ondernemende teamplayer met een gezonde dosis humor en wil je werken in een informele werksfeer waar intervisie, persoonlijke ontwikkeling en passie voor het werk centraal staan, stuur dan je cv en motivatiebrief naar sylvia.vandenham@liberdock.com.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

 

 

Vacature(s):

  • Legal Assistant