Werken Bij

Liber Dock is een vernieuwend en ambitieus Amsterdams advocatenkantoor. Onze expertise ziet op juridische en strategische vraagstukken op het vlak van Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap; allerlei verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, bestuurders en commissarissen bij betrokken (kunnen) zijn. Het antwoord op meer dagelijkse vraagstukken faciliteren wij ook via een kennisportal voor onze loyale klanten.

Het huidige enthousiaste, getalenteerde team bestaat nu uit acht advocaten en twee office managers.

Ons businessconcept ziet in de kern op het samen met onze klanten als businesspartner werken aan bij het bedrijf passende oplossingen. De ondernemingsdoelstelling is het startpunt om samen tot een weloverwogen en to-the-point aanpak te komen. Wij maken ons advies visueel inzichtelijk met speciaal voor Liber Dock ontwikkelde infographics of visio’s. Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en flexibiliteit proberen wij altijd maatwerk te leveren aan onze businesspartners waarbij de juiste mix van juridische scherpte en economische haalbaarheid samenkomen.

Onze klanten zijn middelgrote en grote, nationale en internationale ondernemingen in verschillende branches. Ook treden wij op voor ondernemingsraden en bestuurders. Wij hebben een goed internationaal netwerk. Kennisdeling en kennisontwikkeling, in nauwe samenwerking met vooraanstaande docenten onder meer uit de universitaire wereld, staan centraal.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via +31202351150  of het contactformulier.

Onze kernwaarden zijn samen bouwen, samen groeien; energiek en grensverleggend. We vinden teamwerk met onze businesspartners en elkaar erg belangrijk. Dat betekent een informele werksfeer waar intervisie, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit, passie voor het werk maar ook vitaliteit centraal staan (o.a. door een wekelijkse bootcamp). Voor het Liber Dock-DNA klik hier.

Wij zijn gevestigd aan het IJ in Amsterdam, in een goed bereikbaar en onderscheidend kantoor.

Liber Dock is altijd op zoek naar talentvolle en ondernemende advocaten met aantoonbare ervaring en belangstelling voor ons expertisegebied. We maken graag (ook ter oriëntatie) kennis met je. Neem contact op met:

Boudewijn Kanen

+ 31 (0)611904972

Marian van Eck

+ 31 (0)629551973