Newsroom

Blog

Legal Newsflash januari

Het jaar 2019 begint met de volgende belangrijke wetswijzigingen die inwerking zijn getreden per 1 januari 2019: Partners hebben recht op geboorteverlof van eenmaal de…

Read more

Billijke vergoeding? Gegokt en verloren….

De in eerste aanleg toegekende billijke vergoeding van EUR 115.000,- gaat in hoger beroep van tafel. In hoger beroep waarin de werkneemster een nog hogere…

Read more

Legal Journals

Business Media

News

Liber Dock Masterbeurs

Investeren in jong talent essentieel voor innovatiekracht in advocatuur Liber Dock stelt studiebeurs beschikbaar voor ambitieuze studenten AMSTERDAM, March 2016 – Het in maart 2015 geopende advocatenkantoor…

Read more

HRInterim@stage – september

Hoe zit het met de rol van de OR, zowel in een Nederlands bedrijf als in een internationale setting? Ook die tafel willen we interactief…

Read more

Lunchbijeenkomst 40.1 FM (VNO-NCW)

Een aantal leden heeft het initiatief genomen om regelmatig kleinschalige lunchbijeenkomsten te organiseren voor leden van VNO-NCW metropool Amsterdam, in de leeftijd tot 50 jaar.…

Read more

Ronde Tafel sessie Hét Ondernemersbelang

Het Ondernemersbelang organiseert een paar keer per jaar ronde tafel sessies waarbij ondernemers samen komen om te debatteren over verschillende actuele onderwerpen. Op 15 februari…

Read more

About Liber Dock

Advocatenkantoor Liber Dock versterkt zich met hoogleraar

AMSTERDAM, 18 mei 2015 – Liber Dock, een vernieuwend advocatenkantoor op het gebied van arbeid, onderneming en medezeggenschap, versterkt het team met hoogleraar Ronald M. Beltzer als onafhankelijk adviseur en Imran Hyder als legal assistant.

Per 1 juni 2015 zal Ronald M. Beltzer zich als onafhankelijk adviseur verbinden aan Liber Dock. Beltzer is hoogleraar Arbeid & Onderneming aan de Universiteit van Amsterdam en zijn expertise sluit nauw aan bij het focusgebied van het kantoor. Zijn ervaring als hoogleraar, als adviseur voor bedrijven en instellingen en als rechter, staat garant voor een praktische aanpak van juridische vraagstukken in lijn met de laatste ontwikkelingen in het recht.

Boudewijn Kanen, Liber Dock: “Met zijn wetenschappelijke achtergrond en zijn sterke feeling met de praktijk weet Beltzer complexe juridische vraagstukken op een eenvoudige en overzichtelijke wijze inzichtelijk te maken. Onze filosofie is om als business partner met klanten tot de beste oplossingen te komen. Met de komst van Beltzer denken wij hier nog beter toe in staat te zijn. Wij zijn dan ook verheugd dat hij in deze adviserende rol ons team komt versterken.”

Liber Dock breidt het team verder uit met de komst van Imran Hyder als legal assistant. Hij volgt de master Arbeid & Onderneming aan de UvA en zal per 1 juli in dienst treden.

Over Liber Dock

Liber Dock is in maart 2015 opgericht door Marian van Eck en Boudewijn Kanen (beiden voorheen Boekel De Nerée). Met een ervaren team buigen zij zich over juridische en strategische vraagstukken op het vlak van arbeid, onderneming en medezeggenschap. Hierbij ligt de focus op verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, management en commissarissen bij betrokken zijn. Liber Dock werkt als business partner met (inter)nationale klanten aan grensverleggende oplossingen. De werkwijze die Liber Dock hanteert is transparant en advies wordt visueel inzichtelijk gemaakt aan de hand van infographics.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liber Dock
Marian van Eck: 06 – 29551973
Boudewijn Kanen: 06 – 11904972
www.liberdock.com

Citigate First Financial
Vivian ten Have / Suzanne Bakker
E. Vivian.tenHave@citigateff.nl / Suzanne.Bakker@citigateff.nl
T. 020 –575 40 10

Vernieuwend advocatenkantoor Liber Dock opent zijn deuren

AMSTERDAM, 12 maart 2015 – Op 30 maart aanstaande opent Liber Dock, een nieuw advocatenkantoor op het gebied van arbeid, onderneming en medezeggenschap, zijn deuren aan de Oostelijke handelskade in Amsterdam.

Liber Dock is opgericht door Marian van Eck (1970) (voorheen partner bij Boekel De Nerée) en Boudewijn Kanen (1979) (voormalig senior counsel bij Boekel De Nerée). Met een ervaren team zullen zij zich in deze nieuwe samenstelling buigen over juridische en strategische vraagstukken op het vlak van arbeid, onderneming en medezeggenschap. Hierbij ligt de focus op verandertrajecten waar ondernemingsraad, vakbonden, management en commissarissen bij betrokken zijn. De oprichting van Liber Dock staat los van de recent aangekondigde hervormingen binnen Boekel de Nerée.

Marian van Eck, medeoprichtster van Liber Dock: “Na een jarenlange vruchtbare samenwerking zijn wij medio 2014 als team aan de slag gegaan om onze plannen concreet te maken. Na maanden van voorbereiding zijn wij verheugd om vandaag met Liber Dock een vernieuwende aanpak in de advocatuur te kunnen aankondigen. Niet de beperkingen van de wet, maar de ondernemingsdoelstelling van de klant is ons startpunt. Wij geven duidelijk antwoord op vragen zonder in te gaan op alle juridische risico’s die zich misschien kunnen voordoen.”

De kern van het concept van Liber Dock is het samenwerken als business partner met (inter)nationale klanten aan grensverleggende oplossingen. De werkwijze die Liber Dock hanteert is transparant en ieder advies wordt visueel inzichtelijk gemaakt aan de hand van infographics. Liber Dock voegt waarde toe door maatwerk te leveren. Daarnaast is kennisdeling een belangrijk onderdeel van de dienstverlening en worden klanten gefaciliteerd via een kennisportal om hun dagelijkse werkzaamheden makkelijker en kostenefficiënt te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Liber Dock
Marian van Eck: 06-29551973
Boudewijn Kanen: 0611904972
www.liberdock.com

Citigate First Financial
Vivian ten Have / Suzanne Bakker
E. Vivian.tenHave@citigateff.nl / Suzanne.Bakker@citigateff.nl
T. 020 – 575 40 10