home
nl en

Kennisportal

Een goede én goedgekeurde modelovereenkomst is nu beschikbaar in het Liber Dock kennisportal!

Recent berichtte RTLZ: “ De fiscus kreeg bijna 4500 modelovereenkomsten ter goedkeuring toegestuurd. Maar is aan 45 procent nog niet toegekomen. Van de contracten die wél zijn bekeken, werd ruim 40 procent afgekeurd. Maar 17 procent werd direct goedgekeurd.“

Wij krijgen bij Liber Dock veel vragen over hoe het inhuren van zzp’ers met specialistische kennis goed geregeld kan worden onder de nieuwe wet DBA. Sommige klanten voorzien wij van een zeer bedrijfsspecifiek model, maar soms kunnen ondernemingen al vooruit met een algemenere overeenkomst.

Om in die behoefte van onze business partners te voorzien, hebben wij besloten een hoogwaardige modelovereenkomst op te stellen voor het inhuren van zzp-ers met specialistische kennis. Deze is direct door de fiscus goedgekeurd.

Deze modelovereenkomst met uitgebreide toelichting is 24/7 beschikbaar via ons kennisportal zodat u dit hoofdpijndossier kunt laten rusten en u kunt richten op uw core business.

Mocht u meer willen weten over de modelovereenkomst, of hoe u toegang tot onze kennisportal kunt krijgen, neem dan contact op met Sylvia van den Ham (020-2351150 of sylvia.vandenham@liberdock.com).

Het Liber Dock team

Log in

U kunt hier inloggen op de BaseNet kennisportal.

 

Voorwaarden

Kennis delen is een belangrijk onderdeel van ons concept en onze service. Wij faciliteren exclusief voor onze vaste business partners een kennisportal om hun dagelijkse werkzaamheden makkelijker te maken. Bent u een vaste business partner maar heeft u nog geen account, neem dan contact op met sylvia.vandenham@liberdock.com