Mandy Ruijssenaars

Advocaat

Mandy is sinds 2017 verbonden aan Liber Dock (toen als Legal Assistant). Zij studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in de masters Arbeidsrecht en Privaatrecht met als specialisatie  Arbeids- en Ondernemingsrecht. Sinds haar beëdiging in mei 2018, is Mandy werkzaam als advocaat.

Mandy adviseert over diverse (complexe) juridische en strategische arbeidsrechtelijke kwesties met raakvlakken op het gebied van ondernemingsrecht. Haar ervaring ziet op (collectieve) ontslagtrajecten, reorganisaties, (vennootschappelijke) medezeggenschap en arbeidsvoorwaarden. Zo heeft Mandy ondernemingen begeleid bij reorganisatietrajecten en adviseert zij regelmatig over diverse medezeggenschapskwesties.

In aanvulling hierop, was Mandy in 2018 lid en tevens secretaris (aangewezen door de werkgever) van de Bezwarencommisie van een Sociaal Plan voor een reorganisatie in een (grote) onderneming.

Mandy publiceert in juridische vaktijdschriften en ze is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Mandy heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

  • medezeggenschap
  • collectief ontslag
  • arbeidsmediation
  • internationaal arbeidsrecht
< terug naar 'people'